U mbajt “Nata e Filmit”

Uncategorized

Të Premten që lamë mbajtëm “Natën e Filmit” ku u paraqit një film i metrazhit të shkurtër që nxiti diskutim mes anëtarëve mbi çfarë ishte gabim e çfarë e drejtë, kush kishte të drejtë, si do të ishte më mirë të veprohej e a ka pasur ndikim të mirë ky film në audiencën! Takimi u drejtua nga Edini, anëtar i Bordit të Klubit, dhe çdokush kishte mundësinë të shprehte mendimin e tij.

 

Videot mund t’i ndiqni në linqet:

https://www.facebook.com/messenger_media?thread_id=100061379734922&attachment_id=429369791722702&message_id=mid.%24cAAAB8icq7QB-ASLPal3z91oltpOp

https://www.facebook.com/messenger_media?thread_id=100061379734922&attachment_id=235729734906802&message_id=mid.%24cAAAB8icq7QB-ASM4X13z91omdpOp

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *