Lista e nxënësve për Intervistë në Klubin e Karrierës

NJOFTIM Komisioni përzgjedhës shpallë rezultatet për nxënësit të cilët kanë arritur të jenë pjesë e Intervistës, ku këta nxënës i plotësojnë kushtet e aplikimit për Klubin e Karrierës dhe ftohen në Intervistë më datë 03.05.2019 në ora 15:00.    Agon Demiri  Albin Zeneli  Altin Gashi  Armend Ibrahimi  Aulon Haziri  Bardh Mustafa  Endrit Krasniqi  Gramoz Gashi […]

Continue Reading