Prezantimi i punimeve nga Shkolla jonë për nder të ditës së çlirimit

Sot me rastin e ditës së çlirimit, nxënësit e Shkollës sonë së bashku me Profesorin e lëndës së TIK-ut Pajtim Rashiti dhe Drejtorin Bekim Mustafa, prezantuan disa aktivitete dhe punime të ndryshme, të cilat lanë përshtypje shumë pozitive tek pjesmarrësit e këtij aktiviteti poashtu edhe tek qytetarët e Komunës së Gjilanit. Ky aktivitet u mbajt tek […]

Continue Reading

Ftohen nxënësit për Kampin e Lidershipit

APLIKO PËR KAMPIN E LIDERSHIPIT //2019 Ky aplikacion është i hapur VETËM për nxënësit e klasës së 10-të dhe 11-të të shkollave të listuara këtu: “Xhavit Ahmeti” Gjilan, “Xhevdet Doda” Prishtinë, “Hajdar Dushi” Gjakovë, “Eqrem Cabej” Vushtrri, “Kuvendi i Lezhës” Viti,  “Dardania” Hani i Elezit, “Hivzi Sylejmani” Fushe Kosovë, “Kuvendi i Arbërit” Ferizaj. Shënim: Ju lutemi lexoni të gjitha informatat si Pyetjet më të shpeshta lidhur me […]

Continue Reading