Apliko në Tech Heroes 2 në jCoders

Të dashur nxënës, të gjithë ju që deshironi të zhvilloni njohuritë në teknologji, më poshtë keni formën e aplikimit për projektin Tech Heroes 2 të organizuar nga kompania jCoders. bit.do/TechHeroes2 Mund të aplokojnë të gjithë nxënësit e moshës 15+, dhe mund ti udhëzoni që të aplikojnë edhe te tjerët. QUOTE OF THE DAY! “Like all […]

Continue Reading