Debati nga Klubi i Karrierës

Si Klubi i Karrieres “Xhavit Ahmeti” – Gjilan shënuam “Ditën e Ushqimit” me një ligjëratë të mbajtur nga profesionistet e kësaj fushe Doruntina Arifi dhe Vesa Hoxha. Gjatë këtij aktiviteti të gjithë të pranishmit mësuam shumë informacione të reja mbi ushqimet dhe të ushqyerit. Falenderojmë ligjërueset për pranimin e ftesës sonë dhe për mbështetjen ndaj […]

Continue Reading

Klubi i Karrierës mbanë trajnim për Platformën Busulla.com

Me datë 12.10.2019, Klubi i Karrierës zhvilloi trajnimin e parë për këtë vit. Antarët Vegimi dhe Gramozi informuan antarët tjerë të klubit tonë për platformën Busulla.COM, platformë zyrtare e MASHT për orientim në karrierë. Javët në vazhdim pritet të mbahen sesione të rregullta informuese edhe me nxënësit e gjimnazit tonë mbi përdorimin e Busullës dhe rëndësinë […]

Continue Reading

Njoftim – aplikimi i nxënësve për kampin rajonal

Të nderuar nxënës, po ju shkruajmë nga Klubi i Karrierës për aplikim në kampin rajonal. Programi ASSET së bashku me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka planifikuar që përveç kampeve verore të bashkëfinacoj edhe një kamp 3-ditor në muajin tetor. Në këtë kamp do të marrin pjesë të rinjë nga Kosova dhe rajoni. Ky […]

Continue Reading

Themelimi dhe trajnimi i Klubit të Karrierës

Me mbështetjen e Programit ASSET, Klubi i Karrierës është themeluar dhe trajnuar në gjimnazin tonë. Ky klub, i udhëhequra nga nxënësit dhe mentoruar nga Profesori Pajtim Rashiti, organizojnë aktivitete të orientimit dhe këshillimit në karrierë për shokët dhe shoqet e shkollës, si: praktikë apo punë vullnetare në bizneset dhe organizata lokale, panaire të karrierës, debate, […]

Continue Reading