VËMENDJE!

Duke parë zhvillimin e ngjarjes së tërmetit në Shqipëri, ngjarje e cila tronditi shqiptarët gjithandej, ne si nxënës të Gjimnazit të Shkencave Natyrore “Xhavit Ahmeti” kemi vendosur t’u bashkangjitemi nismave për mbështetjen e qytetarëve të prekur nga ky tërmet. Prej nesër fillon mbledhja e veshmbathjeve, batanijeve dhe gjërave tjera elementare që hynë në shërbim për […]

Continue Reading

Konventa për të drejtat e fëmijës – Njoftim dhe Thirrje nga MASHT

Shënimi i 20 Nёntorit – Ditës Ndërkombëtëtare të Konventës për të Drejtat e Fëmijëve (Njoftim/Thirrje) Ministria e Arsimit, Shkencёs dhe e Teknologjisё në bashkëpunim me partnerët e saj, zyrën e UNICEF-it dhe Europe House në Kosovë, do të shënojnë 30 vjetorin e Konventës për të Drejtat e Fëmijës, e cila ёshtë miratuar nga Asambleja e […]

Continue Reading