Ftesë për aplikim në garën Sfida e Dizajnit 2019-2020

Fondacioni IPKO dhe Programi ASSET i USAID edhe këtë vit do të organizojë garën Sfida e Dizajnit, e cila ka për qëllim të nxisë përdorimin e pajisjeve të të teknologjisë arsimore nga nxënësit për të sjellur ide kreative dhe inovative në zgjidhjen e problemeve të ndryshme.   Sfidat me të cilat nxënësit do të ballafaqohen […]

Continue Reading