Sesion Informues – Profesioni i Web-Developer – Klubi i Karrierës

Këtë të Enjte, me fillim nga ora 17:00, në një sesion informues live me ne në platformën Zoom do të jetë Valdrin Rushiti. Shfrytëzoni këtë mundësi për të marrë më shumë informata nga një profesionist me eksperiencë në fushën e teknologjisë dhe informacionit.👩🏻‍💻👨🏻‍💻 Për të gjithë ata që dëshirojnë të jenë pjesë e këtij eventi, […]

Continue Reading

Udhëzuesi për vlerësimin e nxënësve gjatë mësimit në distancë & Udhëzuesi për vlerësimin e nxënësve gjatë mësimit në distancë

Vendim-Procedurat e realizimit te vleresimit te nxenesve gjate mesimit ne distance ne te gjitha nivelet e arsimit parauniversitar ne Kosove 24.04.2020   Udhëzues për vlerësimin e nxënësve gjatë mësimit në distancë

Continue Reading

Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” fitues i një çmimi të parë në “Sfida e Dizajnit 2020”

Ashtu sikurse vitin e kaluar, edhe sivjet Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” ka fituar një çmim të parë në kuadër të Programit “Përkrahje e adoleshentëve pas mësimit të rregullt” – ASSET të USAID-it që është organizuar në partneritet me Fondacionin IPKO për të dytin vit me radhë. Gjimnazi “Xhavit Ahmeti” zuri vendin e parë në sfidën […]

Continue Reading

Nxënësit dhe Profesori i TIK mbajtën trajnimin online për OSM (Open Street Map)

Ky aktiviteti është mbajtur të shtunën më 18 prill 2020, me nxënësit e Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti” dhe Profesori i TIK-ut Pajtim Rashiti gjithashtu edhe Mentor i Klubit të Karrierës së shkollës sonë. Qëllimi i këtij trajnimi vullnetarë ka qenë që të trajnohen të rinjtë për përdorimin e OpenStreetMap (OSM) e cila është një hartë e […]

Continue Reading

Njoftim për Maturantët e Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti”

Maturantë të dashur të shkollës sonë, tani është koha që të fillojmë dhe të përgatitemi për testin e maturës dhe si gjithnjë të kemi rezultate sa më të mira. Luteni që të filloni sa më shpejt të komunikoni me Mësimdhënësit të cilët ju japin lëndët e juaja gjatë klasës XII-të dhe të filloni të mbani […]

Continue Reading

Mësimi online për nxënësit e Gjimnazit Natyror përmes platformës “Zoom”.

Në lëndën e Matematikës u zhvillua mesimi online përmës platofrmës elektronike “Zoom”, kështu duke shpjeguar njësitë mësimore dhe gjithashtu duke i angazhuar edhe një numër të konsiderueshëm të nxëvësve të shkollës sonë për zhvillimin e njohurive të tyre.

Continue Reading