Informata, udhëzime dhe rregulla për kandidatët (maturantët) – për Provimin e Maturës Shtetërore 2020

Informata, udhëzime dhe rregulla për kandidatët (maturantët) – për Provimin e Maturës Shtetërore 2020. Ju njoftojmë se Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, përkatësisht Komisioni Shtetëror i Maturës ka vendosur që Provimi i Maturës Shtetërore 2020 të mbahet me datë me 04 korrik 2020. Më poshtë e gjeni dokumentin i cili është miratuar nga Komisioni Shtetëror i […]

Continue Reading

Vazhdojnë sukseset e nxënësve tanë!

Kësaj here nxënësja Albina Ramadani vullnetare e Klubit të Karrierës dhe aktivitetet e saj. Krenarë me nxënësit e shkollës sonë. Aktivitetet pas shkollës ndihmojnë nxënësit të zhvillojnë aftësi komunikimi. Albina Ramadani është anëtare e Klubit të Karrierës në shkollën tonë të mbështetur nga USAID. Të punosh si vullnetare me bashkëmoshatarët për t’i ndihmuar ata me […]

Continue Reading

Artikulli nga USAID – storie suksesi për nxënësin e shkollës sonë Bardh Mustafa me Klubin e Karrierës

Artikulli nga USAID në Kosovë – storie suksesi për nxënësin e shkollës sonë Bardh Mustafa me Klubin e Karrierës!   Aktivitetet pas mësimit të rregullt frymëzojnë kreativitet dhe mendim kritik te nxënësit. “Për të qenë një studiues i mirë, duhet të jemi në gjendje të mendojmë në mënyrë kritike”, thotë Bardh Mustafa, një nga nxënësit […]

Continue Reading