Testi i maturës – Qendra nr.2

Testi i maturës Qendra nr.2. Neser me date 29.08.2020 do te mbahet testi i matures. Ftohen nxenesit pjesemarres qe te jene ne shkolle ne ora 08:30, gjithashtu obligohen te kene maskat dhe te rrespektojne distancen sociale. Te gjithe nxenesit te kene lapsat teknike te tyre. Ju urojmë suksese të gjithë nxënësve maturantë! Komuna: Gjilan                     Kodi […]

Continue Reading

Testi i maturës – Qendra nr.1

Testi i maturës Qendra nr.1. Neser me date 29.08.2020 do te mbahet testi i matures. Ftohen nxenesit pjesemarres qe te jene ne shkolle ne ora 08:30, gjithashtu obligohen te kene maskat dhe te rrespektojne distancen sociale. Te gjithe nxenesit te kene lapsat teknike te tyre. Ju urojmë suksese të gjithë nxënësve maturantë! Komuna: Gjilan                     Kodi […]

Continue Reading

Lista e nxënësve të pranuar në Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti”

LISTA E NXËNËSVE TË PRANUAR –  2020-2021 –  SHKENCAT NATYRORE Të dhënat e kandidatit 1. Suksesi nga shkollimi i obliguar 2. Suksesi nga lëndët prioritare në test 3. 4. Nr Emri Emri i babës Mbiemri Suksesi i klasës VI Suksesi i klasës VII Suksesi i klasës VIII Suksesi i klasës IX Suksesi VI – Matematikë […]

Continue Reading