Shpallje – Klubi i Karrierës për vitin 2020/2021

– SHPALLJE –    Klubi i Karrierës   A jeni person entuziast dhe ambicioz? 😉 Nëse përgjigja është po, atëherë aplikoni në Klubin e Karrierës për të gjetur se cilat mundësi ekzistojnë për ju! Nxënësit e të gjitha klasëve (10,11 dhe 12) inkurajohen të aplikojnë për tu bërë pjesë e klubit të karrierës në Shkollën […]

Continue Reading

Këshilli Amerikan për Edukim Ndërkombëtar shpall të hapur konkursin për programin: Kennedy-Lugar për këmbimin dhe edukimin e të rinjve (YES)

Këshilli Amerikan për Edukim Ndërkombëtar shpall të hapur konkursin për programin: Kennedy-Lugar për këmbimin dhe edukimin e të rinjve (YES) Rreth programit: Programin  e këmbimit të të rinjve dhe i studimit Kennedy-Lugar (YES) është një program pa pagesë për nxënësit e shkollave të mesme në Kosovë, për të vijuar një vit shkollor në Shtetet e […]

Continue Reading