Klubi i Karrierës – zhvilloi takimin e parë informues për vitin akademik 2020/2021

Klubi i Karrierës në Gjimnazin “Xhavit Ahmeti” në Gjilan, të martën më datë 29.09.2020 mbajtën takimin e parë për këtë vit, ku u njoftuan me nxënësit pjesëtarë të vitit të kaluar dhe ata të cilët kanë aplikuar për këtë vit për vitin akademik 2020/2021. Gjatë takimit u shpalosën sukseset dhe arritjet përgjat vitit paraprak dhe […]

Continue Reading