NJOFTIM

NJOFTIM Të hënën me datë 30.11. 2020, në të gjitha Institucionet Edukatvo Arsimore do të punohet me orar të rregullt, në përputhje me masat anti Covid. Ky vendim i Qeverisë së Republikës së Kosovës vjen si solidarizim me të gjithë ata të cilët janë në linjën e parë të frontit me pandeminë Covid- 19, punëtorët […]

Continue Reading

Trajnimin nga KCDF për video produksion për nxënësit tanë

Fondacioni Kosovar për Zhvillim të Karrierës (KCDF). Së bashku me Programin “Përkrahje adoleshentëve pas mësimit të rregullt” – ASSET ka organizuar trajnimin për video produksion për nxënësit e shkollave partnere të Programit ASSET. Ky trajnim do t’i ndihmojë nxënësit t’i përmirësojnë shkathtësitë e tyre në incizim dhe montim të videove dhe në zhvillim të shkathtësive […]

Continue Reading