Ftesë për aplikim në garën Sfida e Dizajnit 2020-2021

THIRRJE PËR APLIKIM SFIDA E DIZAJNIT 2021 Programi “Përkrahje e adoleshentëve pas mësimit të rregullt” (ASSET) i USAID-it në bashkëpunim me Fondacionin IPKO, ju ftojnë të aplikoni në garën “Sfida e Dizajnit” 2021. Gara “Sfida e Dizajnit” synon të frymëzojë të rinjtë të cilët kanë ide të reja dhe inovative për të konkurruar në pesë […]

Continue Reading