23-Magbule Xhemaili

1.RENESACA NE ITALI – mars 2020

2.Tema – pranvera

3.Të lexojmë një vepër arti

4.Motra Tone -Kole Idromeno

5.ARTI ILIR NË PERIUDHËN E HEKURIT

6.Arti ilir fotografi- periudha e hekurit

7.Kolazh me gjethe – KOLAZH ME PUNIME TE REALIZUARA- ME GJETHE TE FRESKETA

8.Kapela Sistinë e punuar nga Mikelangelo Buonaroti 

9.Fotografia digjitale- Detyrë

10.Gjon Mili- Fotograf me prejardhje shqiptare i cili fotografoi dhe Pikason

11.Thirrje për ekspozitë

12.Detyrë- Prezantim për një artist ose nje rryme periudhe artistike.

13.Analizë e veprës në bazë të Elementeve figurative dhe parimeve figurative. Detyrë