Ftesë për aplikim në garën Sfida e Dizajnit 2020-2021

THIRRJE PËR APLIKIM SFIDA E DIZAJNIT 2021 Programi “Përkrahje e adoleshentëve pas mësimit të rregullt” (ASSET) i USAID-it në bashkëpunim me Fondacionin IPKO, ju ftojnë të aplikoni në garën “Sfida e Dizajnit” 2021. Gara “Sfida e Dizajnit” synon të frymëzojë të rinjtë të cilët kanë ide të reja dhe inovative për të konkurruar në pesë […]

Continue Reading

NJOFTIM

NJOFTIM Të hënën me datë 30.11. 2020, në të gjitha Institucionet Edukatvo Arsimore do të punohet me orar të rregullt, në përputhje me masat anti Covid. Ky vendim i Qeverisë së Republikës së Kosovës vjen si solidarizim me të gjithë ata të cilët janë në linjën e parë të frontit me pandeminë Covid- 19, punëtorët […]

Continue Reading

Trajnimin nga KCDF për video produksion për nxënësit tanë

Fondacioni Kosovar për Zhvillim të Karrierës (KCDF). Së bashku me Programin “Përkrahje adoleshentëve pas mësimit të rregullt” – ASSET ka organizuar trajnimin për video produksion për nxënësit e shkollave partnere të Programit ASSET. Ky trajnim do t’i ndihmojë nxënësit t’i përmirësojnë shkathtësitë e tyre në incizim dhe montim të videove dhe në zhvillim të shkathtësive […]

Continue Reading

Klubi i Karrierës – zhvilloi takimin e parë informues për vitin akademik 2020/2021

Klubi i Karrierës në Gjimnazin “Xhavit Ahmeti” në Gjilan, të martën më datë 29.09.2020 mbajtën takimin e parë për këtë vit, ku u njoftuan me nxënësit pjesëtarë të vitit të kaluar dhe ata të cilët kanë aplikuar për këtë vit për vitin akademik 2020/2021. Gjatë takimit u shpalosën sukseset dhe arritjet përgjat vitit paraprak dhe […]

Continue Reading

Shpallje – Klubi i Karrierës për vitin 2020/2021

– SHPALLJE –    Klubi i Karrierës   A jeni person entuziast dhe ambicioz? 😉 Nëse përgjigja është po, atëherë aplikoni në Klubin e Karrierës për të gjetur se cilat mundësi ekzistojnë për ju! Nxënësit e të gjitha klasëve (10,11 dhe 12) inkurajohen të aplikojnë për tu bërë pjesë e klubit të karrierës në Shkollën […]

Continue Reading

Këshilli Amerikan për Edukim Ndërkombëtar shpall të hapur konkursin për programin: Kennedy-Lugar për këmbimin dhe edukimin e të rinjve (YES)

Këshilli Amerikan për Edukim Ndërkombëtar shpall të hapur konkursin për programin: Kennedy-Lugar për këmbimin dhe edukimin e të rinjve (YES) Rreth programit: Programin  e këmbimit të të rinjve dhe i studimit Kennedy-Lugar (YES) është një program pa pagesë për nxënësit e shkollave të mesme në Kosovë, për të vijuar një vit shkollor në Shtetet e […]

Continue Reading

Testi i maturës – Qendra nr.2

Testi i maturës Qendra nr.2. Neser me date 29.08.2020 do te mbahet testi i matures. Ftohen nxenesit pjesemarres qe te jene ne shkolle ne ora 08:30, gjithashtu obligohen te kene maskat dhe te rrespektojne distancen sociale. Te gjithe nxenesit te kene lapsat teknike te tyre. Ju urojmë suksese të gjithë nxënësve maturantë! Komuna: Gjilan                     Kodi […]

Continue Reading

Testi i maturës – Qendra nr.1

Testi i maturës Qendra nr.1. Neser me date 29.08.2020 do te mbahet testi i matures. Ftohen nxenesit pjesemarres qe te jene ne shkolle ne ora 08:30, gjithashtu obligohen te kene maskat dhe te rrespektojne distancen sociale. Te gjithe nxenesit te kene lapsat teknike te tyre. Ju urojmë suksese të gjithë nxënësve maturantë! Komuna: Gjilan                     Kodi […]

Continue Reading

Lista e nxënësve të pranuar në Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti”

LISTA E NXËNËSVE TË PRANUAR –  2020-2021 –  SHKENCAT NATYRORE Të dhënat e kandidatit 1. Suksesi nga shkollimi i obliguar 2. Suksesi nga lëndët prioritare në test 3. 4. Nr Emri Emri i babës Mbiemri Suksesi i klasës VI Suksesi i klasës VII Suksesi i klasës VIII Suksesi i klasës IX Suksesi VI – Matematikë […]

Continue Reading