Debati nga Klubi i Karrierës

Uncategorized

Si Klubi i Karrieres “Xhavit Ahmeti” – Gjilan shënuam “Ditën e Ushqimit” me një ligjëratë të mbajtur nga profesionistet e kësaj fushe Doruntina Arifi dhe Vesa Hoxha. Gjatë këtij aktiviteti të gjithë të pranishmit mësuam shumë informacione të reja mbi ushqimet dhe të ushqyerit.
Falenderojmë ligjërueset për pranimin e ftesës sonë dhe për mbështetjen ndaj klubit në realizimin e këtij aktiviteti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *