Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” është përzgjedhur shkolla e parë në Kosovë nga Këshilli i Evropës, projekti JUFREX – Media literacy

Uncategorized

 

Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” në Gjilan që për çdo ditë po shënon suksese në lëmi të ndryshme, së fundi është  përzgjedhur shkolla e parë në Kosovë nga Këshilli i Evropës, projekti JUFREX – Media literacy.

Arlinda Demiri – Latifi, mësimdhënëse e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze në Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti”, ka theksuar se nxënësit tanë na bënë të ndihemi krenarë para ekspertit ndërkombëtar z. Vitor Tomé, me komunikim vetëm në Gjuhën Angleze dhe me pyetje konkrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *