“Hamleti” film i realizuar nga nxënësit e paralelës XII-6

Uncategorized

Nxënësit e Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti” në Gjilan në kuadër të lëndës së Gjuhës Angleze, si detyrë shtesë nga kjo lëndë kanë pasur leximin e veprave të shkrimtarit të njohur anglez Uilliam Shekspir (William Shakespeare). Më pas nxënësit kanë realizuar filma të shkurtër nga pjesët e lexuara. E gjithë kjo punë është realizuar nën përkujdesjen e profesoreshës së Gjuhës dhe Letërsisë Angleze, Kujtesa Salihu Keka.

Kësaj radhe do të shfaqim filmin e realizuar nga nxënësit e paraleles XII-6.

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *