Klubi i Karrierës mbanë trajnim për Platformën Busulla.com

Uncategorized

Me datë 12.10.2019, Klubi i Karrierës zhvilloi trajnimin e parë për këtë vit. Antarët Vegimi dhe Gramozi informuan antarët tjerë të klubit tonë për platformën Busulla.COM, platformë zyrtare e MASHT për orientim në karrierë.

Javët në vazhdim pritet të mbahen sesione të rregullta informuese edhe me nxënësit e gjimnazit tonë mbi përdorimin e Busullës dhe rëndësinë që ka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *