Njoftim – aplikimi i nxënësve për kampin rajonal

Uncategorized

Të nderuar nxënës, po ju shkruajmë nga Klubi i Karrierës për aplikim në kampin rajonal.

Programi ASSET së bashku me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka planifikuar që përveç kampeve verore të bashkëfinacoj edhe një kamp 3-ditor në muajin tetor. Në këtë kamp do të marrin pjesë të rinjë nga Kosova dhe rajoni.

Ky kamp to të realizohet nga organizata vendore TOKA. Ekipi i TOKA-s do të ju kumtojnë për të gjitha detajet e organizimit.

 

Ky është linku i aplikacionit

http://www.toka-ks.org/En/weekend-camps/609/apliko-per-kampin-rajonal-2019/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *