NJOFTIM

Uncategorized

NJOFTIM

Të hënën me datë 30.11. 2020, në të gjitha Institucionet Edukatvo Arsimore do të punohet me orar të rregullt, në përputhje me masat anti Covid.

Ky vendim i Qeverisë së Republikës së Kosovës vjen si solidarizim me të gjithë ata të cilët janë në linjën e parë të frontit me pandeminë Covid- 19, punëtorët shëndetësor, stafin mbështetës në institucionet shëndetësore, polici dhe inspektorat, të cilët janë duke punuar për disa muaj me radhë pa asnjë ditë pushimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *