Nxënësit e shkollës sonë vazhdojnë traditën tashmë shumëvjeçare të projekteve në gjuhën angleze

Uncategorized

As pandemia e as karantina nuk i ndaloi nxënësit e shkollës sonë të vazhdojnë traditën tashmë shumëvjeçare të projekteve në gjuhën angleze. Këtë vit tema e projekteve ka qenë hulumtimi dhe prezantimi i zhanreve të ndryshme muzikore, historia dhe zhvillimi i tyre gjatë viteve.

Nga gjithsej 40 projekte të realizuara gjatë karantinës, unë i kam përzgjedhur nga një për secilin zhanër që t’i ndajmë me ju. Shpresoj që ju pëlqejnë!

Projekti i parë është nga një grup i nxënëseve të klasës XI-4 dhe është për muzikën Jazz.

Në emrin tim dhe në emër të grupit, dua të falënderoj këngëtaren Vjollca Robelli për intervistën e dhënë për këtë projekt, intervistë që mund ta shihni nga minuta 41-të e projektit.

Profesoresha e gjuhes angleze,

Kujtesa Salihu-Keka
shiko linkun:
https://drive.google.com/file/d/1ImKVuvNINcwqDPi5Ru9ewmd9oqtXJA7Q/view

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *