Profesorët

Emri dhe mbiemri i mësimdhënësit Lënda – Pozita
Bekim  Mustafa Drejtor
Agim  Asllani Zv. Drejtor
Sami Selishta Gj.frënge (koordinator i cilësisë)
Zize   Ismajli Gjuhë shqipe
Bukurije Sylejmani Gjuhë shqipe
Ekrem  Kryeziu Gjuhë shqipe
Shqipe Sijarina-Jakupi Gjuhë shqipe
Sami  Durmishi Gjuhë shqipe
Teuta Hoxha-Morina Gjuhë shqipe
Arlinda Demiri-Latifi Gjuhë angleze
Kujtesa S.Keka Gjuhë angleze
Leonora B.-Morina Gjuhë angleze
Mandalena Salihu Gjuhë angleze
Venhar Haziri Gjuhë frënge
Enver Sadiku Gjuhë frënge
Ejup Haziri Histori
Arbresha Xh. Rukovci Histori
Nexhmedin Bllaca Gjeografi
Shefik  Azizi Gjeografi
Avni Sylejmani Gjeografi
Muharrem Bunjaku Matematikë
Murat Morina Matematikë
Festim Shkodra Matematikë
Ismet Latifi Matematikë
Sejdullah Murseli Matematikë
Armend Limoni Matematikë
Hyrmyze Shkodra Fizikë
Hajrije Hyseni Fizikë
Shkëlqim Zunçe Fizikë
Bukurije Maksuti Fizikë
Saud Rrahmani Astronomi
Arben Duraku Fizikë
Mefail  Mustafa Kimi
Isa Avdyli Kimi
Enver Hasani Kimi
Selami  Bllaca Kimi
Islam Zuzaku Kimi
Dinore  Kastrati Biologji
Naser  Aliu Biologji
Burbuqe  Kadriu Biologji
Enver  Rexhepi Biologji
Avdil Islami Biologji
Refik  Rexhepaj Ed. Fizike
Blerim Shala Ed.fizike
Reshat  Syla Ed.fizike
Selami  Haziri Ed.fizike
Vjollca Sylaj TIK
Shqipe B. Krasniqi TIK
Besarta S. Selmani TIK
Pajtim Rashiti TIK
Edita Muriqi TIK
Farush Zeka Filozofi
Vjollca Zymberi Psikologji
Qazim Kryeziu Muzikë
Magbule Xhemajli Art figurativ
Kimete Kamberi Gjuhë gjermane
Linda Fazliu Ekonomi
Rabit Miftari Gjuhë latine
Orhan Sait Gjuhë turke
Selami  Syla Biologji, kimi
Ozal Mehmeti Matematikë