Vajza nga Klubi i Anglishtes morën pjesë në Girl Goals

Uncategorized

 

Javën që lamë pas, një pjesë e vajzave të Klubit të Anglishtes morën pjesë në Girl Goals të organizuar nga Play2Educate dhe KFOR. Gjatë ditës ato ishin pjesë e diskutime rreth të drejtave gjinore si dhe stërvitje futbolli. Dita u përmbyll me një miniturne futbolli ku të gjithë ishin fitues. Ishte një ditë e gjatë dhe e ngarkuar mirëpo e mrekullueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *